8#MPF per governar amb ética i equitat

Pàgina inicial/8#MPF per governar amb ética i equitat
8#MPF per governar amb ética i equitat 2018-12-13T20:09:04+00:00

8mpfo

8.1 Establir contracte de valors ètics del governant.

  • Els quatre regidors del grup municipal del PSC varem signar a principis de mandat un codi ètic que vetlla per el correcte desenvolupament de la nostra tasca com a regidors.

8.2 Exercir el govern amb criteris de proximitat i accessibilitat totals. Els veïns tindran el telèfon dels regidors i de l’alcalde. 

  • Els quatre regidors del grup municipal del PSC varem fer públics els nostres telèfons mòbils i estem obertament accessibles per reunions personals, consultes telefòniques o per mail, i presència continuada a xarxes socials.
  • Impuls de l’àrea de Participació Ciutadana, amb processos oberts en projectes com el Pla d’Equipaments Municipals, el Pla de Comerç o els Pressupostos Participatius entre d’altres.
  • Reunions continuades amb associacions de veïns per a la millora dels nostres barris i serveis.
  • Publicació continuada en el web del grup municipal socialista de les diferents accions de govern.

8.3 Fer pública l’agenda de l’equip de govern, les ordres del dia i les actes de les reunions. 

  • Projecte inicial de la nova web del ciutadà, amb eines de transparència, consulta i informació continuada. Execució al 2019. Mesura no assolida.

8.4 Rendició de comptes de forma anual davant la ciutadania.

  • Des del grup municipal del PSC vàrem crear el web www.compromisospsc.com per rendir comptes dels compromisos electorals de forma continuada. La edició de butlletins anuals i la publicació continuada en el web del grup municipal socialista de les diferents accions de govern completen la mesura.

8.5 L’alcalde treballarà dedicat exclusivament a l’Ajuntament. 

  • El grup municipal del PSC no varem assolir l’alcaldia, però el portaveu i Primer Tinent d’Alcalde Maurici Jiménez treballa dedicat políticament de forma exclusiva a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

1

2

3

4

5

6

7

8mpfo

9

10